Kokemuksia kursseista ja TRE harjoittelusta
Osallistujat kertovat

"Aluksi oli monenlaisia kysymyksiä mielessä ja ehkä pelkojakin (alkaako tärinä milloin tahansa, tahdosta riippumatta), mutta tämähän olikin tosi luonnollista eikä mitenkään ihmeellistä. Ohjaajan omat kokemukset olivat hyödyllisiä kuulla."

"TRE oli mieltä avartava kokemus. Ohjaajana olet rauhallinen ja ohjaustasi oli mukava seurata. Yksilöhuomiointi harjoituksen aikana oli erityisen kiva."

"Kiinnosti kovasti jo etukäteen, mutta silti yllätti positiivisesti erityisesti ensimmäiseksi kokemukseksi. Kiitos paljon!"

"Mielenkiintoinen ja hyvä harjoitus. Ohjaajana olet luottamusta herättävä ja rauhallinen. Selkeät ohjeet ja esimerkit."

"Mielenkiintoinen kokemus, uutta ja tuttua omassa kehossa. Sinulla on mukava tapa kertoa ja ohjata."

"Kiitos, tämä oli oivaltava kokemus, jota tulen jatkamaan. Ohjaus oli luontevaa, selkeät ohjeet ja innostuneisuus asiasta plussaa."

"Hyvä kokemus, jännä kuinka keho toimii. Ohjaustyyli oli miellyttävä ja rauhallinen. Voisiko rauhoittavaa musiikkia olla taustalla?"

"Oli hyvin mielenkiintoista. Luulisin, että tämä on juuri sitä, mitä nyt tarvitsen. Tuntui olevan tarpeeksi aikaa ja ohjaajan huomiota. Kiitos."

"Oli kiva ja rauhallinen fiilis, helppo rentoutua. Ohjaus oli rauhallista eikä tarvinnut pelätä, mitähän tapahtuu."


"Hyvät asiat, jotka TRE:stä koen saaneeni on juurikin kehon vapautuminen ja myös tunne-elämää tasaava vaikutus. Huomaan nykyään, että itselleni kasaantuu helposti stressi ja ärtyneisyys kehoon, joka sitten TRE:n kautta purkautuu pois. Mikäli en TRE:tä tee, kaikki tuo stressi ja ärtyneisyys jää mielen päälle ja huomaan esim. hermostuvani lapsille helpommin kuin muuten tekisin. Selkäkipuihin TRE on myös auttanut ihan konkreettisesti."

"Tuli sellainen olo, että haluan harjoittaa TRE:tä ja uskon, että siitä on minulle apua kehon jännitystilojen laukaisemisessa. Kiitos."

TRE oli miellyttävä kokemus. Ohjaus oli sopivan yksilöllistä ja rauhallista. Teorian ja käytännön suhde oli sopiva. Myös ryhmän dynamiikka oli hyvä ja se vaikutti positiivisesti, oli rento ja hyväksyvä ilmapiiri kaikinpuolin.

Hyvä ja rauhallinen opastus sukeltamaan omaan kehoon. Riittävä pohjustus.

Ihana uusi kokemus kehon kanssa. Erikoinen kokemus ja miellyttävä ohjaus liikkeisiin. Tekee mieli tehdä lisää ja kokeilla, miltä tuntuu jatkossa. Odotan innolla, mitä tämä tuo tullessaan. Kiitos ihanasta ohjauksesta! Mukavan rauhoittava ilta.

Positiivinen kokemus. Rauhallinen, miellyttävä ja turvallinen ilmapiiri. Sopivasti ohjausta ja teoriaa. Ihanan pieni ryhmä.