Kokemuksia kursseista
Osallistujat kertovat

"Aluksi oli monenlaisia kysymyksiä mielessä ja ehkä pelkojakin (alkaako tärinä milloin tahansa, tahdosta riippumatta), mutta tämähän olikin tosi luonnollista eikä mitenkään ihmeellistä. Ohjaajan omat kokemukset olivat hyödyllisiä kuulla."

"TRE oli mieltä avartava kokemus. Ohjaajana olet rauhallinen ja ohjaustasi oli mukava seurata. Yksilöhuomiointi harjoituksen aikana oli erityisen kiva."

"Kiinnosti kovasti jo etukäteen, mutta silti yllätti positiivisesti erityisesti ensimmäiseksi kokemukseksi. Kiitos paljon!"

"Mielenkiintoinen ja hyvä harjoitus. Ohjaajana olet luottamusta herättävä ja rauhallinen. Selkeät ohjeet ja esimerkit."

"Mielenkiintoinen kokemus, uutta ja tuttua omassa kehossa. Sinulla on mukava tapa kertoa ja ohjata."

"Kiitos, tämä oli oivaltava kokemus, jota tulen jatkamaan. Ohjaus oli luontevaa, selkeät ohjeet ja innostuneisuus asiasta plussaa."

"Hyvä kokemus, jännä kuinka keho toimii. Ohjaustyyli oli miellyttävä ja rauhallinen. Voisiko rauhoittavaa musiikkia olla taustalla?"

"Oli hyvin mielenkiintoista. Luulisin, että tämä on juuri sitä, mitä nyt tarvitsen. Tuntui olevan tarpeeksi aikaa ja ohjaajan huomiota. Kiitos."

"Oli kiva ja rauhallinen fiilis, helppo rentoutua. Ohjaus oli rauhallista eikä tarvinnut pelätä, mitähän tapahtuu."

"Tuli sellainen olo, että haluan harjoittaa TRE:tä ja uskon, että siitä on minulle apua kehon jännitystilojen laukaisemisessa. Kiitos."