Kokemuksia kursseista ja TRE harjoittelusta

Osallistujat kertovat

"Aluksi oli monenlaisia kysymyksiä mielessä ja ehkä pelkojakin (alkaako tärinä milloin tahansa, tahdosta riippumatta), mutta tämähän olikin tosi luonnollista eikä mitenkään ihmeellistä. Ohjaajan omat kokemukset olivat hyödyllisiä kuulla."


"TRE oli miellyttävä kokemus. Ohjaus oli sopivan yksilöllistä ja rauhallista. Teorian ja käytännön suhde oli sopiva. Myös ryhmän dynamiikka oli hyvä ja se vaikutti positiivisesti, oli rento ja hyväksyvä ilmapiiri kaikinpuolin."


"Kiinnosti kovasti jo etukäteen, mutta silti yllätti positiivisesti erityisesti ensimmäiseksi kokemukseksi. Kiitos paljon!"


"Ihana kokemus. Tuli hyvä, läsnäoleva ja vahva olo. Alun ohjauksesta välittyi turvallisuus ja asiantuntemus. Sain tarpeeksi tietoa ja varman olon ennen harjoitusta. Selkeää ja sydämellinen ohjaus, rauhoittava ääni ohjaajalla, kiitos.

"Ohjaus oli hyvä ja selkeä. Oli turvallinen olo harjoituksen aikana. TRE voisi toimia minulle rentoutuskeinona. Yksin treenaamisen ajoitus on isoin ponnistus".


"Olen positiivisesti yllättynyt, kun tärinä toimi näin hyvin. Kiva, kun meitä oli näin pieni ryhmä. Opettaja Anne lempeä, miellyttävä, rauhallinen.""Mielenkiintoinen kokemus, uutta ja tuttua omassa kehossa. Sinulla on mukava tapa kertoa ja ohjata."


"Tuli sellainen olo, että haluan harjoittaa TRE:tä ja uskon, että siitä on minulle apua kehon jännitystilojen laukaisemisessa. Kiitos."


"Hyvä kokemus, jännä kuinka keho toimii. Ohjaustyyli oli miellyttävä ja rauhallinen. Voisiko rauhoittavaa musiikkia olla taustalla?"


"Hyvät asiat, jotka TRE:stä koen saaneeni on juurikin kehon vapautuminen ja myös tunne-elämää tasaava vaikutus. Huomaan nykyään, että itselleni kasaantuu helposti stressi ja ärtyneisyys kehoon, joka sitten TRE:n kautta purkautuu pois. Mikäli en TRE:tä tee, kaikki tuo stressi ja ärtyneisyys jää mielen päälle ja huomaan esim. hermostuvani lapsille helpommin kuin muuten tekisin. Selkäkipuihin TRE on myös auttanut ihan konkreettisesti."

"TRE harjoitus oli miellyttävä kokemus, josta jäi hyvä mieli. Se herätti uteliaisuutta ja halua palata tähän uudelleen. Ohjaus oli hyvä yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Rauhallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen oli tärkeätä."

"Aivan mahtava ja mielenkiintoinen kokemus. Tästä on hyvä jatkaa. Ohjaus oli miellyttävän rauhallista ja jokaista tukevaa."

"TRE oli mieltä avartava kokemus. Ohjaajana olet rauhallinen ja ohjaustasi oli mukava seurata. Yksilöhuomiointi harjoituksen aikana oli erityisen kiva.""Alun skeptisyyden jälkeen innostuin. Miellyttävä ja lempeä kokemus. Ohjaajalla ihanan rauhallinen ääni ja ohjaustyyli""Mielenkiintoinen ja hyvä harjoitus. Ohjaajana olet luottamusta herättävä ja rauhallinen. Selkeät ohjeet ja esimerkit."


"Positiivinen kokemus. Rauhallinen, miellyttävä ja turvallinen ilmapiiri. Sopivasti ohjausta ja teoriaa. Ihanan pieni ryhmä."


"Harjoitus oli miellyttävä kokemus. Ihanan läsnäoleva ja empaattinen ohjaustyyli. Ekalla kerralla olisi voinut olla teoriaa vähemmän".


"Ihana uusi kokemus kehon kanssa. Erikoinen kokemus ja miellyttävä ohjaus liikkeisiin. Tekee mieli tehdä lisää ja kokeilla, miltä tuntuu jatkossa. Odotan innolla, mitä tämä tuo tullessaan. Kiitos ihanasta ohjauksesta! Mukavan rauhoittava ilta."


"Kiitos, tämä oli oivaltava kokemus, jota tulen jatkamaan. Ohjaus oli luontevaa, selkeät ohjeet ja innostuneisuus asiasta plussaa."


"Oli hyvin mielenkiintoista. Luulisin, että tämä on juuri sitä, mitä nyt tarvitsen. Tuntui olevan tarpeeksi aikaa ja ohjaajan huomiota. Kiitos."


"Ihana kokemus. Tuli hyvä, läsnäoleva ja vahva olo. Alun ohjauksesta välittyi turvallisuus ja asiantuntemus. Sain tarpeeksi tietoa ja varman olon ennen harjoitusta. Selkeä ja sydämellinen ohjaus, rauhoittava ääni ohjaajalla. Kiitos."


"Oli kiva ja rauhallinen fiilis, helppo rentoutua. Ohjaus oli rauhallista eikä tarvinnut pelätä, mitähän tapahtuu."

"Kurssi oli mielenkiintoinen. TRE menetelmä on rentouttava, Uskon kehon ja mielen yhteyteen ja että keho itsesssään kykenee myös korjaamaan itseään, jos antaa sille mahdollisuuden."

"Kokemus oli hauska. Ohjaus oli mielestäni erittäin asiantuntevaa ja teorian & käytännön harjoittelun rytmitys oli hyvä. Erittäin hyvää oli se, että oli mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta."

"Ryhmässä oli lempeä ja kiireetön tunnelma. Oli tärkeää, että käytiin rauhassa teoriaa läpi. Ihanaa, kun muistutit usein hengittämisestä liikkeiden aikana. Kiitos."

Anne Ollgren  |  2022  |  Kuvat Katri Paananen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!